The project CHILL-ON proposes to develop a holistic approach ensuring food quality, safety and traceability throughout the entire supply chain. The project participants aim to provide stakeholders along the supply chain with a system that ensures fulfillment of European legislation and applies current standards.
Traceability along food supply chains is required by EU Regulation 178/2002, which took effect on 1st January 2005. CHILL-ON intends to provide suitable, affordable solutions furthermore providing an additional added value for the stakeholders through the possibility of improved supply chain management.
For this purpose, the workshop will deal with novel technologies to improve safety and transparency of the chilled food supply chain with focus on PCR in the food industry.
CHILL-ON's website: http://www.chill-on.com
Hinweise zur Teilnahme:
Die Teilnahme ist kostenlos.
Um Anmeldung wird gebeten bei
Christina Cordes
ttz Bremerhaven
Fischkai 1
D-27572 Bremerhaven
Termin:
24.02.2010 09:30 - 14:30
Veranstaltungsort:
Hochschule Bremen, Neustadtswall 30
28199 Bremen
Bremen
Deutschland
Zielgruppe:
Wirtschaftsvertreter, Wissenschaftler
E-Mail-Adresse:
Relevanz:
überregional
Sachgebiete:
Biologie, Ernährung / Gesundheit / Pflege, Tier / Land / Forst, Umwelt / Ökologie
Arten:
Eintrag:
11.02.2010
Absender:
Christian Colmer
Abteilung:
Pressestelle
Veranstaltung ist kostenlos:
ja
Textsprache:
Deutsch
URL dieser Veranstaltung: http://idw-online.de/de/event30286
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