Anlässlich der nahenden Weihnachtszeit lädt die Technische Hochschule (TH) Bingen zur Weihnachtsvorlesung ein. Die Vortragenden spüren der Frage nach, wie die Schokolade auf den Weihnachtstisch kommt. Sind wir vielleicht selbst Verfahrenstechnikerinnen und -techniker, wenn wir in der Küche hantieren?
Erkunden Sie mit uns die spannenden Einblicke in die Schokoladenproduktion aus Sicht der Verfahrenstechnik und entdecken Sie die Verbindungen zum eigenen Alltag.
Ort: Hermann Hoepke-Technikum, Cafeteria (4. OG), Rochusallee 4, Bingen.
Zeit: Donnerstag, 05. Dezember 2024, 17:00 – 18:00 Uhr
Eine Anmeldung ist nicht erforderlich. Alle Interessierten sind herzlich willkommen.
Weitere Informationen finden Sie unter: https://www.th-bingen.de
Information on participating / attending:
Date:
12/05/2024 17:00 - 12/05/2024 18:00
Event venue:
Hermann Hoepke-Technikum
Cafeteria (4. OG)
Rochusallee 4
55411 Bingen am Rhein
Rheinland-Pfalz
Germany
Target group:
Students, all interested persons
Email address:
Relevance:
regional
Subject areas:
interdisciplinary
Types of events:
Presentation / colloquium / lecture
Entry:
11/18/2024
Sender/author:
Jessica Pleiner
Department:
Hochschulkommunikation
Event is free:
yes
Language of the text:
German
URL of this event: http://idw-online.de/en/event78213
You can combine search terms with and, or and/or not, e.g. Philo not logy.
You can use brackets to separate combinations from each other, e.g. (Philo not logy) or (Psycho and logy).
Coherent groups of words will be located as complete phrases if you put them into quotation marks, e.g. “Federal Republic of Germany”.
You can also use the advanced search without entering search terms. It will then follow the criteria you have selected (e.g. country or subject area).
If you have not selected any criteria in a given category, the entire category will be searched (e.g. all subject areas or all countries).