Nach einem erfolgreichen Auftakt der Vortragsreihe "FEI-Highlights" im Herbst 2020 geht es nun weiter mit den Web-Vorträgen des FEI.
Melden Sie sich am besten direkt zu dem gebührenfreien Web-Vortrag von Prof. Dr. Bianca May an.
Am 18. März 2021 folgt Dr. Nino Terjung vom Deutschen Institut für Lebensmitteltechnik (DIL): Er präsentiert seine Erkenntnisse zur stofflichen und verfahrenstechnischen Konzeption pflanzenbasierter Alternativen mit Brühwurst- und Rohwurstcharakter.
Wir freuen uns auf Ihre Teilnahme – aus Ihrem Büro oder Homeoffice, per PC, Laptop, Tablet oder Handy!
Information on participating / attending:
Die Teilnahme ist gebührenfrei.
Um den ZOOM-Link zur Veranstaltung zu erhalten, ist eine Anmeldung erforderlich.
Date:
02/23/2021 11:00 - 02/23/2021 12:00
Registration deadline:
02/23/2021
Event venue:
Web-Vortrag via ZOOM
Bonn & Geisenheim
Nordrhein-Westfalen
Germany
Target group:
Business and commerce, Scientists and scholars
Email address:
Relevance:
transregional, national
Subject areas:
Environment / ecology, Nutrition / healthcare / nursing
Types of events:
Presentation / colloquium / lecture
Entry:
02/08/2021
Sender/author:
Daniela Kinkel
Department:
Pressestelle
Event is free:
yes
Language of the text:
German
URL of this event: http://idw-online.de/en/event67904
You can combine search terms with and, or and/or not, e.g. Philo not logy.
You can use brackets to separate combinations from each other, e.g. (Philo not logy) or (Psycho and logy).
Coherent groups of words will be located as complete phrases if you put them into quotation marks, e.g. “Federal Republic of Germany”.
You can also use the advanced search without entering search terms. It will then follow the criteria you have selected (e.g. country or subject area).
If you have not selected any criteria in a given category, the entire category will be searched (e.g. all subject areas or all countries).